Jij bent een opkomende artiest en wilt jezelf en jouw muziek op jouw website promoten. Hoe pak je dat nou aan? Waar moet je beginnen? Naast het hebben van een YouTube kanaal en social media kanalen is het een goed idee om een professionele website te hebben met informatie over jezelf. Een website waar je jouw social media kanalen met jouw muziek laat zien/horen. Zo kunnen recordlabels jou vinden en wie weet wordt je wel getekend door een recordlabel zoals Hella Cash Gang of door 777 records. You never know.

Op marketing voor jongeren helpen wij jongeren om het beste uit zichzelf te halen. Om zichzelf in de spotlight te zetten. Wij helpen jongeren niet alleen met het starten van een eigen onderneming, waaronder bijvoorbeeld een online marketing onderneming, maar wij helpen jongeren ook aan een goede website om zichzelf op te promoten. Tot slot helpen wij ook bij social media marketing.

Wij werken samen met Independens marketing. Het allround online marketing bureau dat jou overal bij kan helpen. Zowel met een goede website als met andere marketing onderdelen. Een website laten bouwen is een kwestie van de juiste partij vinden of eigenlijk gewoon het juiste bedrijf dat snapt wat jij precies wil uitstalen. Deze keuze moet je goed overwegen. Wij denken mee en zorgen ervoor dat je opvalt met jouw website en muziek.

Misschien wil jij wel een webshop linken aan jouw website, of misschien wil jij hulp bij goede content op je website zodat je goed gevonden wordt in Google. Ook daarbij kunnen wij helpen. Tot slot, helpen wij bij de social media strategie. Uiteraard kan social media anno 2020 niet ontbreken. Heb jij geen originele ideeën voor social media? Dan ben je bij Independens Marketing aan het juiste adres.

Wij zijn er niet alleen voor de muzikanten, rappers, songwriters, maar ook voor de hairstylisten, make-up artiesten, fashion designers en meer. Voor een mooie creatieve website kan je bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat jouw droom uitkomt. Neem dus een kijkje op Independens Marketing en stel gerust al jouw vragen.

Mandy
Author

Write A Comment